Category: Uncategorized

Vi är väldigt glada över att våra projektledare fick högsta betyg. I vårt ständiga förbättringsarbete finns det frågor som vi kommer att arbeta vidare med för att bli ännu bättre. Vi känner stort ansvar för att våra kunder ska trivas med oss och våra tjänster.

Kia blir ledamot i styrelsen 2017, Sektionen för läkemedelsinformation!

Tillsammans med styrelsen ser jag framemot att främja samverkan mellan olika kompetenser genom att sprida kunskap och stimulera till diskussion om läkemedels-information. Att i nätverken skapa en plats för dialog och erfarenhetsutbyte. Inom sektionen vill vi bevaka aktuella frågor och belysa från olika perspektiv vad som händer inom området läkemedelsinformation

  • Väcka frågor och skapa en debatt i frågor som rör läkemedelsinformation.
  • Skapa förutsättningar för dialog och utbyte av erfarenheter avseende information om läkemedel.
  • Driva frågor och verka för att förbättra läkemedelsinformationen som i slutändan gagnar patienten.

 

 

Länk läs mer om Apotekarsocieteten

Läkemedelsinformation

Nu blir Roccia ännu större och vassare genom förstärkning av en ny projektledare.
Frederik tar med sig en erfarenhet utöver det vanliga inom marknadskommunikation för läkemedel och hälsa.

Frederik började sin karriär som projektledare inom Life Science på AstraZeneca redan 1980, och kommer närmast från Wellspect HealthCare där han arbetat som International Market Communication Manager.

Från branding till exekution, från upphandling till regelverk och korrekturläsning – han vet allt. Han är också en mycket lojal och ansvarig medarbetare som alltid levererar med kvalitet, i rätt tid och till den förväntade kostnaden, vilket gör honom till en perfekt projektledare.

Varmt välkommen Frederik!

Vi hälsar Ferring Läkemedel hjärtligt välkomna som ny uppdragsgivare.
Ferring Läkemedel ägnar sig åt att identifiera, utveckla och marknadsföra innovativa produkter inom områdena reproduktiv hälsa, urologi, gastroenterologi och endokrinologi. 

Med stolthet kan vi nu meddela att Roccia är content provider-partner till Veeva. Veeva.com, som är ett Cloud-baserat CRM-system för den globala läkemedelsindustrin, används av över 170 läkemedelsbolag, alltifrån de stora läkemedelsbolagen med flera tusen användare till små tillväxtbolag inom bioteknik.
Fördelen med en lokal Veeva-partner, som Roccia, är att vi kan den nordiska marknaden och regelverken. I Sverige finns idag endast två Content provider Veeva-partners.
Content providers är digitala kommunikationsbyråer och reklambyråer som har anslutit sig till Veevas web content provider-program. Detta ger tillgång till alla de verktyg som krävs för att kunna bygga innehåll samt till dokumentation, utbildning, teknisk support och valfri tillgång till utvecklingsmiljöer för testning.

HEAL är ett internationellt nätverk för mediaplanering och mediabokning i Europa och USA. Med den mängd olika kanaler vi har idag så är det en stor utmaning att välja media. Vi hjälper er att hitta rätt kanaler för era budskap och kundgrupper. Utifrån syftet med marknadsföringen tar vi tillsammans fram en mediaplan. Behöver ni hjälp med mediabokningar gör vi självklart det också – såväl digitalt som i print.

 

Nyligen lanserade vår kund BioGaia, i samarbete med oss på Roccia, en Facebook-sida för produkten BioGaia Protectis. Här kommer du att hitta information och nyheter om BioGaia Protectis, erbjudanden, tävlingar och annat som kan vara bra att veta.
BioGaia ProTectis är ett kosttillskott som innehåller mjölksyrabakterier av stammen Lactobacillus reuteri Protectis som förekommer naturligt i människans mage och tarm.