Category: Nyheter

0

Våren har varit full av nya och spännande projekt. Tusen tack alla ni kunder som ger oss förtroendet att tillsammans skapa intressanta och innovativa kommunikationslösningar som lyfter och gör nytta.

Snart är det dags för att njuta av sommar och ledighet. Vecka 28 är vi alla borta från kontoret – men du når oss alltid med ett mail om du skulle behöva hjälp.

Vi är tillbaka den 31 juli med ny energi inför hösten. Den kommer att rivstarta med nya utmaningar – det ser vi verkligen framemot.

Gör som vi – ha en riktigt härlig midsommar och njut av sommarledighet!

Våren är här och vi kan se tillbaka på en fantastisk start på 2017 – det värmer gott. Att få arbeta med så roliga och intressanta projekt tillsammans med er får oss att se framåt och bli ännu bättre och hitta nya och intressanta gemenskaper.

Vi önskar er en riktigt härlig påsk!

Eftersom ett av våra fokus är att skapa och koppla ihop innovativa digitala lösningar för hälso- och sjukvård och patienter – Connected health – så är vi nu en del av Nordic Innovation House, Kalifornien. Ett unikt samarbete mellan de fem nordiska länderna som kommer att vara inspirerande och givande både för oss och våra kunder.

Besök Nordic Innovation House hemsida

Tillsammans har vi gjort projekt som ligger i framkant och som gör nytta.

Vi ser fram emot det nya året då vi har många spännande uppdrag, som lanseringar i Norden till globala eLearnings och allt däremellan.

Nu tar vi snart lite julledigt för att vara tillbaka den 2 januari 2017 och som kommer att starta i rasande fart.

För ett hälsosammare liv för alla, ger vi vår julklapp till Läkare utan Gränser.

En vilsam och skön jul önskar vi er alla.

Kia blir ledamot i styrelsen 2017, Sektionen för läkemedelsinformation!

Tillsammans med styrelsen ser jag framemot att främja samverkan mellan olika kompetenser genom att sprida kunskap och stimulera till diskussion om läkemedels-information. Att i nätverken skapa en plats för dialog och erfarenhetsutbyte. Inom sektionen vill vi bevaka aktuella frågor och belysa från olika perspektiv vad som händer inom området läkemedelsinformation

  • Väcka frågor och skapa en debatt i frågor som rör läkemedelsinformation.
  • Skapa förutsättningar för dialog och utbyte av erfarenheter avseende information om läkemedel.
  • Driva frågor och verka för att förbättra läkemedelsinformationen som i slutändan gagnar patienten.

 

 

Länk läs mer om Apotekarsocieteten

Läkemedelsinformation

Utvecklingen mot digitala vårdlösningar går allt snabbare och patienter börjar bli vana att söka information om sjukdom och behandling på internet. Men vilka gör detta, vad vill de ha och vilka hinder ser de?
I en helt nyligen genomförd undersökning från YouGov får vi flera av svaren. Undersökningen baseras på en enkät till den svenska befolkningen +18 år.

Kontakta Oss

Självklart deltar vi i nationella ehälsodagen eftersom det är en av det viktigaste frågorna idag. Sverige har en vision att vara bäst i världen 2025 inom eHälsa därför följer vi utvecklingen noggrant både vad gäller krav och möjligheter.

Framförallt när vi arbetar digitalt får vi en hel del personlig information som självklart måste vara godkänt av motparten men det ställer också stora krav på den som önskar hämta informationen. Att följa regelverk och lagar i information och marknadsföring är viktiga värden vi ger våra kunder, och samtycke enligt PUL är ett område där vi är noggranna och pålästa. Kanske har ni koll på PUL men från 2018 ersätts den med nya dataskyddslagen och det är kanske dags att redan nu sätta sig in i vad det innebär för er.

Vilken information hanterar ni och för vilket syfte?

Vi är stolta att få presentera TFS – it´s all about trust! Tillsammans med TFS och filmteamet har vi, från idé till färdig produktion, skapat en film om TFS – ett företag som har lyckats och som fortsätter att vara i rörelse i en expansiv fas av tillväxt.

” Det har varit roligt att jobba med detta projekt med så många begåvade och roliga människor. Tack till alla för en fantastisk produktion.” 
Gordana Claveres, Marketing and Communication, TFS International.

Producent: Roccia AB
Regi och kamera: Manuel Concha
Ljud: Olle Nielsen
Klipp och redigering: André Hedetoft

0

22-23 Juni deltar vi på Roccia i The Bridge på Medicon Village. Today’s most influential minds within life science and materials science. The goal is to help solve some of humanity’s biggest challenges.