Category: Blogg

Våren är här och vi kan se tillbaka på en fantastisk start på 2017 – det värmer gott. Att få arbeta med så roliga och intressanta projekt tillsammans med er får oss att se framåt och bli ännu bättre och hitta nya och intressanta gemenskaper.

Vi önskar er en riktigt härlig påsk!

Eftersom ett av våra fokus är att skapa och koppla ihop innovativa digitala lösningar för hälso- och sjukvård och patienter – Connected health – så är vi nu en del av Nordic Innovation House, Kalifornien. Ett unikt samarbete mellan de fem nordiska länderna som kommer att vara inspirerande och givande både för oss och våra kunder.

Besök Nordic Innovation House hemsida

Tillsammans har vi gjort projekt som ligger i framkant och som gör nytta.

Vi ser fram emot det nya året då vi har många spännande uppdrag, som lanseringar i Norden till globala eLearnings och allt däremellan.

Nu tar vi snart lite julledigt för att vara tillbaka den 2 januari 2017 och som kommer att starta i rasande fart.

För ett hälsosammare liv för alla, ger vi vår julklapp till Läkare utan Gränser.

En vilsam och skön jul önskar vi er alla.

Kia blir ledamot i styrelsen 2017, Sektionen för läkemedelsinformation!

Tillsammans med styrelsen ser jag framemot att främja samverkan mellan olika kompetenser genom att sprida kunskap och stimulera till diskussion om läkemedels-information. Att i nätverken skapa en plats för dialog och erfarenhetsutbyte. Inom sektionen vill vi bevaka aktuella frågor och belysa från olika perspektiv vad som händer inom området läkemedelsinformation

  • Väcka frågor och skapa en debatt i frågor som rör läkemedelsinformation.
  • Skapa förutsättningar för dialog och utbyte av erfarenheter avseende information om läkemedel.
  • Driva frågor och verka för att förbättra läkemedelsinformationen som i slutändan gagnar patienten.

 

 

Länk läs mer om Apotekarsocieteten

Läkemedelsinformation

0

Inget är så viktigt som att våra kunder är extremt nöjda. Precis som Katarina Eker på Säljpassion tror vi på tränade organisationer. Idag är det vår tur att träna! Vilken dag!

Digital Health Days, Stockholm 23-24 september – where ICT meets life science and healthcare to shape the future.
Vi på Roccia har fokus på ehälsa och därför finns vi på plats båda dagarna och deltar i workshops, seminarier och intressanta diskussioner. Ses vi där?

We are happy to announce that today we became a new member of Mobile Heights.

We look forward to being a part of Mobile Heights vision to maintain and strengthen the region as an international hotspot for mobile communications and its entire value chain. www.mobileheights.org

0

Vi tar också lite ledigt men du når oss hela sommaren smiley

0

Vi bevakar allt intressant inom hälsa- och sjukvård på Almedalen. Är du nyfiken på att veta mer kring bl a eHälsa – hur det ser ut idag- hur långt har vi kommit och vart är vi på väg? Aktuella frågor och utmaningar i ämnet kontakta oss gärna så berättar vi på info@roccia.se

0

Högst på agendan är eHälsa och under våren har vi jobbat mycket med detta och har skapat oss en unik kompetens inom området. eHälsans genombrott kommer att leda till stora förändringar i samhället och håller redan på att transformera relationen mellan patienten och vården. eHälsa kan lösa framtida utmaningar genom högre kvalitet och mer vård per skattekrona.
Spännande lösningar växer fram och patienten ges nya förutsättningar att bli en mer aktiv medaktör i sin hälsa och vård. Vägen till en lyckad implementering är snårig. Utmaningarna ser olika ut i olika länder och vi har funnit ett antal beröringspunkter som framgångsrika. Vill du veta mer kontakta oss gärna på info@roccia.se