NYHETER

0

Våren har varit full av nya och spännande projekt. Tusen tack alla ni kunder som ger oss förtroendet att tillsammans skapa intressanta och innovativa kommunikationslösningar som lyfter och gör nytta.

Snart är det dags för att njuta av sommar och ledighet. Vecka 28 är vi alla borta från kontoret – men du når oss alltid med ett mail om du skulle behöva hjälp.

Vi är tillbaka den 31 juli med ny energi inför hösten. Den kommer att rivstarta med nya utmaningar – det ser vi verkligen framemot.

Gör som vi – ha en riktigt härlig midsommar och njut av sommarledighet!

Våren är här och vi kan se tillbaka på en fantastisk start på 2017 – det värmer gott. Att få arbeta med så roliga och intressanta projekt tillsammans med er får oss att se framåt och bli ännu bättre och hitta nya och intressanta gemenskaper.

Vi önskar er en riktigt härlig påsk!

Vi är väldigt glada över att våra projektledare fick högsta betyg. I vårt ständiga förbättringsarbete finns det frågor som vi kommer att arbeta vidare med för att bli ännu bättre. Vi känner stort ansvar för att våra kunder ska trivas med oss och våra tjänster.

Eftersom ett av våra fokus är att skapa och koppla ihop innovativa digitala lösningar för hälso- och sjukvård och patienter – Connected health – så är vi nu en del av Nordic Innovation House, Kalifornien. Ett unikt samarbete mellan de fem nordiska länderna som kommer att vara inspirerande och givande både för oss och våra kunder.

Besök Nordic Innovation House hemsida

Tillsammans har vi gjort projekt som ligger i framkant och som gör nytta.

Vi ser fram emot det nya året då vi har många spännande uppdrag, som lanseringar i Norden till globala eLearnings och allt däremellan.

Nu tar vi snart lite julledigt för att vara tillbaka den 2 januari 2017 och som kommer att starta i rasande fart.

För ett hälsosammare liv för alla, ger vi vår julklapp till Läkare utan Gränser.

En vilsam och skön jul önskar vi er alla.

Kia blir ledamot i styrelsen 2017, Sektionen för läkemedelsinformation!

Tillsammans med styrelsen ser jag framemot att främja samverkan mellan olika kompetenser genom att sprida kunskap och stimulera till diskussion om läkemedels-information. Att i nätverken skapa en plats för dialog och erfarenhetsutbyte. Inom sektionen vill vi bevaka aktuella frågor och belysa från olika perspektiv vad som händer inom området läkemedelsinformation

  • Väcka frågor och skapa en debatt i frågor som rör läkemedelsinformation.
  • Skapa förutsättningar för dialog och utbyte av erfarenheter avseende information om läkemedel.
  • Driva frågor och verka för att förbättra läkemedelsinformationen som i slutändan gagnar patienten.

 

 

Länk läs mer om Apotekarsocieteten

Läkemedelsinformation

Nu blir Roccia ännu större och vassare genom förstärkning av en ny projektledare.
Frederik tar med sig en erfarenhet utöver det vanliga inom marknadskommunikation för läkemedel och hälsa.

Frederik började sin karriär som projektledare inom Life Science på AstraZeneca redan 1980, och kommer närmast från Wellspect HealthCare där han arbetat som International Market Communication Manager.

Från branding till exekution, från upphandling till regelverk och korrekturläsning – han vet allt. Han är också en mycket lojal och ansvarig medarbetare som alltid levererar med kvalitet, i rätt tid och till den förväntade kostnaden, vilket gör honom till en perfekt projektledare.

Varmt välkommen Frederik!

Vi hälsar Ferring Läkemedel hjärtligt välkomna som ny uppdragsgivare.
Ferring Läkemedel ägnar sig åt att identifiera, utveckla och marknadsföra innovativa produkter inom områdena reproduktiv hälsa, urologi, gastroenterologi och endokrinologi. 

Utvecklingen mot digitala vårdlösningar går allt snabbare och patienter börjar bli vana att söka information om sjukdom och behandling på internet. Men vilka gör detta, vad vill de ha och vilka hinder ser de?
I en helt nyligen genomförd undersökning från YouGov får vi flera av svaren. Undersökningen baseras på en enkät till den svenska befolkningen +18 år.

Kontakta Oss

Självklart deltar vi i nationella ehälsodagen eftersom det är en av det viktigaste frågorna idag. Sverige har en vision att vara bäst i världen 2025 inom eHälsa därför följer vi utvecklingen noggrant både vad gäller krav och möjligheter.